Despre Moldova Fruct

Despre Moldova Fruct

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct întrunește peste 180 de membri. Este cea mai reprezentativă asociație, care își orientează activitatea spre dezvoltarea sectorului horticol din Republica Moldova și promovarea intereselor membrilor săi.

Membrii Moldova Fruct sunt întreprinderi moderne și avansate, care activează în domeniul agricol: producători, procesatori, exportatori și prestatori de servicii. Asociația reprezintă sectoarele de producere a merelor, caiselor, cireșelor, prunelor, piersicilor și strugurilor de masă, dar și produselor procesate. Moldova Fruct oferă membrilor săi susținere și asistența în advocacy, instruiri și promovarea produselor pentru export. În relație cu cumpărătorii internaționali, asociația facilitează legătura cu producătorii și exportatorii moldoveni.

Asociația organizează misiuni internaționale a cumpărătorului și este pregătită să ofere orice alt tip de asistență solicitată pentru a sprijini dezvoltarea și menținerea relațiilor de afaceri, reciproc avantajoase.