Fructele și legumele membrilor “Moldova Fruct”, promovate la cea mai importantă expoziție din industria alimentară din România, “Indagra Food”

Data publicării : 31.10.2018

14 companii din Republica Moldova, inclusiv 5 grupuri de producători,  membre ale Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe, „Moldova Fruct”, își vor expune producția în cadrul Expoziției Internaționale „Indagra Food”, ce se desfășoară la București, România, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie anul curent.

Companiile participante sunt producătoare de mere, prune și struguri de masă, fructe și legume procesate, fructe și legume congelate.

Ca rezultat al participării la “Indagra Food”, producătorii își propun să fortifice relațiile cu actualii parteneri și să identifice noi cumpărători.

“Indagra Food” este cea mai importantă expoziție din industria alimentară, organizată peste Prut, deja de 9 ani. Anul acesta, evenimentul are loc la Centrul Expozițional “Romexpo”, într-un spațiu expozițional nou, cu o suprafață de 11.904 metri pătrați, inaugurat în toamna anului trecut.

Ediția 2017 “Indagra Food” a adunat împreună peste 260 de expozanți din 18 țări.

Producătorii de fructe și legume din Republica Moldova participă pentru a patra oară la Expoziția Internațională “Indagra Food”.

Participarea producătorilor moldoveni la eveniment este facilitată de  “Moldova Fruct” şi de suportul financiar asigurat de Proiectul Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P), finanțat de Banca Mondială.