Anunț de selectare a participanților în cadrul expoziției Indagra-Food, București, 31 Octombrie, 2018

Data publicării : 10.10.2018

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct, în parteneriat cu Proiectul Agricultura Competitiva în Moldova (MAC-P), anunță concursul de selectare a companiilor interesate de a-și expune producția în cadrul Expoziției Internaționale Inadgra Food care se va desfășura în perioada 31 octombrie – 03 Noiembrie, 2018 la București (https://www.indagra-food.ro).

Termen limită de aplicare:         14 octombrie 2018

Criteriile de eligibilitate:

 • Sunt companii membre ale Asociației Moldova Fruct ce produc și/sau exportă fructe, struguri de masă în stare proaspătă sau procesată, conforme standardelor de calitate pe piețele țintă;
 • Companiile participante prezintă oferta comercială pentru România (grafic disponibilitate produse, opțiuni ambalaj, studiul costurilor de logistică, broșuri promoționale, etc.). Asociația va acorda asistența necesară la elaborarea ofertei.
 • Companiile participante se obligă să furnizeze organizatorilor informațiile referitoare la numărul și contactele stabilite, tranzacțiile efectuate și lecțiile învățate în urma participării la expoziție;
 • Pot delega reprezentanți cu cunoștințele necesare pentru a putea asigura comunicarea la nivel profesionist cu potențialii parteneri;
 • Se obligă să achite taxa de participare în sumă de 3000 MDL, precum și să-și acopere costurile individuale de transport și cazare.

Cu suportul partenerilor,  Asociația Moldova Fruct în calitate de organizator își asumă următoarele eforturi:

 • Achitarea spațiului expozițional (35 m.p.)
 • Coordonarea designului și achitarea construcției standului
 • Rezervarea locurilor de cazare (la cerere)
 • Transportarea mostrelor
 • Invitarea potențialilor vizitatori la stand
 • Oferă suport participanților în procesul de pregătire, în cadrul expoziției și după finalizarea expoziției.

Organizatorii încurajează întreprinderile interesate să participe fără a face discriminare de sex, etnie, regiune sau formă de organizare juridică.

Companiile interesate de participare sunt invitate să completeze formularul de participare și fișierul de  disponibilitate a produsului și să le expedieze la adresa ifala@moldovafruct.md până la data de 14 octombrie 2018. Transmiterea formularului de participare completat la adresa sus-menționată presupune acceptarea termenilor și condițiilor organizatorilor descrise în acest anunț. Asociația Moldova Fruct își rezervă dreptul de a limita numărul de participanți la prezenta expoziție pentru care își asumă eforturile organizatorice.

În cazul daca nu reusiti sa descarcati formularele de aplicare și de ofertă la linku-l de mai sus, acestea pot fi solicitate la adresa ifala@modovafruct.md.

Titlul e-mailului pentru aplicație: „Solicitare pentru participarea la Indagra Food 2018.

Persoana de contact:

Iurie Fală

Telefon Mobil:                   +373 69366424

E-mail:                            ifala@moldovafruct.md