Anunț de selectare a participanților în cadrul expoziției ProdExpo, Minsk, 23-26 Octombrie, 2018

Data publicării : 03.10.2018

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct, în parteneriat cu Аквапак Индастриал, anunță concursul de selectare a 6 companii pentru participare în cadrul Expoziției Internaționale Prodexpo, Minsk care se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2018 (http://prodexpo.by).

 

Termen limită de aplicare:         10 octombrie 2018

Criteriile de eligibilitate:

  • Sunt companii membre ale Asociației Moldova Fruct ce produc și/sau exportă fructe, struguri de masă în stare proaspătă sau procesată, conforme standardelor de calitate pe piețele țintă;
  • Companiile participante se obligă să-și elaboreze din timp oferta comercială pentru piețele țintă (grafic disponibilitate produse, opțiuni ambalaj, studiul costurilor de logistică, broșuri promoționale, etc.). Asociația va acorda asistența necesară la elaborarea ofertei.
  • Companiile participante se obligă să furnizeze organizatorilor informațiile referitoare la numărul și contactele stabilite, tranzacțiile efectuate și lecțiile învățate în urma participării la expoziție;
  • Pot delega reprezentanți cu cunoștințele necesare pentru a putea asigura comunicarea la nivel profesionist cu potențialii parteneri;
  • Se obligă să achite taxa de participare de 3000 MDL, precum și să-și acopere costurile individuale de transport și cazare.

Spațiul expozițional (cca. 24 m.) precum și standul vor fi oferite de către partenerul din Bielorusa a Asociației, producătorul de ambalaje de carton, compania ООО «Аквапак Индастриал».

Asociația Moldova Fruct în calitate de organizator își asumă următoarele eforturi:

  • Coordonarea designului standului
  • Rezervarea biletelor de zbor și locurilor de cazare (la cerere)
  • Invitarea potențialilor vizitatori la stand
  • Înregistrarea companiilor în catalogul expoziției
  • Oferă suport participanților în procesul de pregătire, în cadrul expoziției și după finalizarea expoziției.

Organizatorii încurajează întreprinderile interesate să participe fără a face discriminare de sex, etnie, regiune sau formă de organizare juridică.

Companiile interesate de participare sunt invitate să completeze formularul de participare, și fișierul de  disponibilitate a produselor și să le expedieze la adresa acojocaru@moldovafruct.md până la data de 10 octombrie 2018. Transmiterea formularului de participare completat la adresa sus-menționată presupune acceptarea termenilor și condițiilor organizatorilor descrise în acest anunț. Asociația Moldova Fruct își rezervă dreptul de a limita numărul de participanți la prezenta expoziție pentru care își asumă eforturile organizatorice.

Formularul de participare poate fi descărcat AICI, precum și Fișierul de disponibilitate a produselor, sau pot fi solicitate la adresa acojocaru@modovafruct.md.

Titlul e-mailului pentru aplicație: „Solicitare pentru participarea la ProdExpo 2018.

Persoana de contact:

Adrian Cojocaru

Telefon Mobil:                   +373 60429929

E-mail:                                  acojocaru@moldovafruct.md