Atelier de lucru: Cerințele privind etichetarea și trasabilitatea fructelor în lanțul alimentar

Data publicării : 05.03.2018

În scopul promovării bunelor practici GLOBALG.A.P. și asigurarea principiilor de trasabilitate a produselor vegetale, inclusiv ale Uniunii Economice Euroasiatice pentru fructe în starea proaspătă, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor în parteneriat cu proiectul Agricultura Performantă în Moldova finanțat de USAID organizează atelierul de lucru „Cerințele privind etichetarea și trasabilitatea fructelor în lanțul alimentar”.

Evenimentul este destinat asociațiilor de producere și export al fructelor în stare proaspătă, producătorilor de fructe care dețin camere frigorifice pentru păstrarea fructelor, precum și exportatorilor de fructe.

Atelierul se va desfășura pe data de 13 martie curent, ora 10:00, în incinta Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, str. Mihail Kogâlniceanu 63, et. 3, sala de conferințe, mun. Chișinău.

Vă puteți înregistra la numărul de telefon: 022 264669 sau moldova-fito@ansa.gov.md pând pe data de 07.03.2018.