Conferința Businessul Fructelor în R. Moldova: Participă gratis!

Data publicării : 24.11.2020

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, în parteneriat cu Agenția de Investiții, organizează în zilele de 2, 3 și 4 decembrie ediția a VI-a a Conferinței Naționale „Businessul Fructelor în Republica Moldova”.

Mai mult de 150 de participanți sunt așteptați la cel mai mare eveniment dedicat producătorilor de fructe și struguri din țară. Aceștia se vor familiariza cu inovații tehnologice, soiuri performante ce se bucură de succes pe piețele externe, soluții pentru producere și experiențe de comercializare a fructelor pe diferite piețe.

„Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, conferința se va desfășura online. Am identificat una dintre cele mai eficiente platforrme de comunicare, astfel, calitatea prezentărilor și imaginilor va fi superioară. Ne-am străduit să răspundem necesităților producătorilor din sectorul fructelor și strugurilor de masă, alegând cele mai importante subiecte de discuții. Vom prezenta soluții atât pentru producătorii de fructe în sistem convențional, cât și ecologic. Prin eforturi comune, sper că vom reuși să realizăm obiectivele propuse și să sporim eficiența investițiilor făcute în sectorul horticol”, a menționat Iurie Fală, director executiv Moldova Fruct.

Per total, 40 de profesioniști – speakeri ai evenimentului din cadrul centrelor de cercetare și companiilor de top din țările UE și CSI își vor împărtăși experiența cu producătorii autohtoni. Înregistrează-te pe wwww.fbc.md și participă gratis la cel mai important eveniment din sector!