Conferința Națională a Pomicultorilor

Data publicării : 15.11.2016

Asociația „Moldova Fruct” invită producătorii de fructe la cea de-a doua ediţie a Conferinţei Naţionale BUSINESSUL FRUCTELOR ÎN REPUBLICA MOLDOVA”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 1-2 decembrie 2016, la pensiunea Odiseu, orăşelul Vadul lui Vodă, mun. Chișinău, începând cu ora 9:00.

Experţi din Republica Moldova, Italia, Olanda, Polonia şi România vor familiariza participanții cu cele mai noi tendinţe din următoarele domenii:

  1. Piaţa fructelor în Republica Moldova. Strategia de dezvoltare a ramurii în contextul integrării în Uniunea Europeană;
  2. Tehnologii şi inovaţii în producerea diferitelor fructe şi soiurile de perspectivă;
  3. Tehnologii moderne şi inovaţii în procesarea fructelor;
  4. Accesarea investiţiilor şi a pieţelor de desfacere.

Evenimentul va culmina cu un Panel comercial de interacţiune şi negocieri cu agenţi comerciali din ţară şi de peste hotare.

Înregistrarea participanților la Conferință va fi efectuată până la 25 noiembrie 2016 în baza formularului, care poate fi solicitat la adresa moldovafruct@yahoo.com,  la numărul de telefon: 022 223 005, sau nemijlocit la sediul Asociaţiei pe adresa: mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 162, of. 410.

Conferinţa  este organizată de Asociaţia Moldova Fruct în parteneriat cu Asociaţia Dnestrovskii Fruct, în cadrul platformei de cooperare a pomicultorilor de pe ambele maluri ale Nistrului în creşterea competitivităţii fructelor lor pe piețele tradiţionale şi alternative. Parteneriatul a fost stabilit cu suportul financiar al Uniunii Europene, în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Co-organizator al evenimentului Filiera Vinului
Sponsor principal al evenimentului BASF Moldova
Sponsori: Fitomag Moldova
DVROM SRL
Parteneri Media Agro TV Moldova
Curierul Agricol