Masa rotundă: Politici și abordări în domeniul utilizării produselor de uz fitosanitar (PUF) în condițiile de reducere continuă a normelor maxim admisibile de reziduuri în fructe și interzicerea unor produse.

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” Vă invita să participați la Masă rotundă web: Politici și abordări în domeniul utilizării produselor de uz fitosanitar (PUF) în condițiile de reducere continuă a normelor maxim admisibile de reziduuri în fructe și interzicerea unor produse.

În cadrul evenimentului, ne propunem să punem în discuție mai multe aspecte ce țin de domeniul utilizării produselor de uz fito-sanitar (PUF) în condițiile de reducere continuă a mormelor maxim admisibile de reziduuri în fructe și interzicerea unor produse. La discuții vor participa: producători, importatori și distribuitori de PUF, producători de produse horticole, Î.S. „Centrul de Stat pentru Atestarea şi Omologarea Produselor de Uz Fitosanitar şi a Fertilizanților”, a Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Pentru înregistrare la eveniment, rugăm să accesați:  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkf-mprDItG9CgYIpGSwCaSZ6hBWjv0kJo

Data

19 mai 2020
Expired!

Timp

14:00 - 18:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *