Banner

INVITAȚIE

Data publicării : 28.11.2022

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” în parteneriat cu Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova vă invită la cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Naționale ”BUSINESSUL FRUCTELOR ÎN REPUBLICA MOLDOVA”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor din acest an.

Conferința va avea loc pe 8 și 9 decembrie 2022, între orele 09:30 – 18:00, în mun. Chișinău, în incinta restaurantului Capitoles Park (str. Melestiu 13a).

Evenimentul va găzdui pomicultori, importatori și exportatori de fructe, experți notorii din țară și de peste hotare. Pe parcursul celor două zile de lucru vor fi organizate sesiuni la teme actuale precum: ultimele tendințe din sector, creșterea competitivității fructelor moldovenești, soiuri noi, inovații în protecția livezilor împotriva bolilor și riscurilor climaterice și multe altele. Noutatea Conferinței o constituie ”PANELUL COMERCIAL”, o platformă de comunicare directă dintre agricultori, importatori și exportatori de fructe.

Pentru participare la lucrările Conferinței vă puteți înregistra pe https://fbc.md/

Vă așteptăm cu drag!