Moldova Fruct anunță concurs de angajare a unui specialist marketing

Data publicării : 26.04.2021

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct anunță concurs de angajare a unui specialist marketing.

Scopul postului: consultă și implementează activități de marketing orientate la promovarea fructelor moldovenești pe piața locală și piețele alternativă de desfacere pentru membrii/beneficiarii asociației: întreprinderi agricole individuale (fermieri), cooperative de întreprinzător, grupuri de producători, etc.

Responsabilități:

 1. Consultă și implementează activități de marketing în cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”.
 2. Asigură implementarea activităților de marketing în baza programului și atingerea indicatorilor planificați.
 3. Elaborează materiale, informații şi studii care facilitează implementarea activităților de marketing în cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”.
 4. Prestează servicii de consultanță şi asistență complexă la dezvoltarea activităților de marketing pe bază comercială (studii de piață, organizarea vizitelor de afacere, elaborarea planurilor de marketing, alte activități).
 5. Asigură implementarea Programului de autoinstruire în cadrul departamentului Marketing.
 6. Oferă consultanta la dezvoltarea activităților de marketing pentru Membrii Asociației Moldova Fruct în baza acordurilor individuale de asistență.
 7. Reprezintă și promovează activitățile/rezultatele Componentului Dezvoltarea activităților de marketing cadrul Asociației Moldova Fruct şi în exterior.
 8. Participă la monitorizarea brandului „Moldova un gust deosebit”.
 9. Participă la elaborarea propunerilor de proiecte

Responsabilități administrative:

 1. Participă şi reprezintă interesele Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” în domeniul Promovării și marketingul fructelor moldovenești.
 2. Elaborează rapoarte trimestriale şi semestriale privind realizarea indicatorilor cantitativi şi calitativi ale Departamentului Marketing.
 3. Asigurară perfectarea si îndeplinirea contractelor de antrepriză cu beneficiari şi alte persoane implicate in implementarea programelor de domeniu.
 4. Informează permanent Directorul de departament, Directorul Executiv asupra desfășurării programelor de domeniu şi asigură evaluarea lor.

Abilități și experiență:
Studii:                          superioare şi post-universitare în domeniul economic

Calificări:                       economie, marketing, relații economice internaționale

Experiența de munca:     minim 3 ani de activitate în domeniul respectiv sau domenii similare

Limbi vorbite:                româna, rusa, engleza

Cunoștințe si abilități:     abilități avansate de comunicare cu mediul de afaceri, de lucru în echipă, gândire critică, cunoștințe teoretice și practice în domeniul businessului cu fructele, gestionarea eficientă a informație în lucrul cu dosarele, capacități de organizare a evenimentelor, cunoștințe avansate de utilizare a calculatorului și WEB.

Candidații interesați sunt invitați să depună CV-urile la adresa de  e-mail: info@moldovafruct.md până la data de 15 mai, 2021.