Tridge.com – o soluție pentru reorientarea spre piețe noi

Data publicării : 07.03.2022

Declanșarea conflictului armat în Ucraina are un impact dur și asupra exportatorilor din Republica Moldova. Dar, chiar și în cele mai dificile situații, există soluții.

Pe parcursul ultimilor ani de o dezvoltare fulminantă s-a bucurat platforma de comerț electronic Tridge.com, care a devenit un lider mondial în stabilirea conexiunilor dinte actorii implicați în comerțul cu produse agricole și alimentare din cele mai diverse regiuni ale globului. Având reprezentanții săi în peste 60 țări, Tridge.com are capacitatea de a verifica buna credință a părților pentru ca tranzacțiile să fie desfășurate în condiții de siguranță maximă, atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

În contextul actual, Tridge.com încurajează exportatorii de produse agricole și agroalimentare, inclusiv fructe și legume proaspete sau procesate, vinuri, miere, etc. să se înregistreze în calitate de furnizori la acest link: https://www.tridge.com/register

* În calitate de bonus, companiile care vor opta pentru pachetul Premium vor beneficia de suport consultativ și ghidare la efectuarea primei livrări, dacă aceasta se desfășoară către clienți din Anglia.

Pentru suport sau detalii nu ezitați să contactați: Adrian Cojocaru, Manager Dezvoltare UK & Moldova, WhatsApp + 44 7552652225

Tridge.com în cifre:

  • peste 10 mii de cumpărători vizitează platforma zilnic
  • 62 mii de cumpărători
  • 1000 cumpărători noi înregistrați săptămânal
  • peste 120 mii de vânzători
  • vizitatori din peste 140 țări
  • peste 300 mii vizitatori unici lunar

Printre utilizatorii platformei sunt nume mari, cunoscute la scară mondială: