Moldova Fruct formează rețeaua femeilor din cadrul Asociației

Data publicării : 22.01.2021

Asociația Moldova Fruct în parteneriat cu proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova anunță despre formarea Rețelei Femeilor din cadrul asociației, care își propune să devină o platformă de comunicare, învățare și schimb de experiență pentru femei.
Prioritatea pentru anul 2021 sunt persoanele implicate în activități de marketing, vânzări, promovare și export a fructelor la diferite niveluri ierarhice: manageri, specialiști marketing, asistenți etc.

Planul de activitate al rețelei va fi elaborat în cadrul unui atelier de lucru, în cadrul căruia, cu suportul echipei Moldova Fruct și USAID/APM vor fi evaluate necesitățile de instruire și consultanță, menite de a încuraja femeile să se implice mai activ în activitățile de promovare și marketing.

Pentru ași îmbunătăți abilitățile de prezentare în cadrul expozițiilor internaționale, întrunirilor B2B cu potențiali cumpărători, 10 membre ale Rețelei vor beneficia gratuit de un curs de engleză. La selectarea beneficiarelor de cursuri va fi aplicat principiul: primul venit – primul servit.

Pentru încurajarea aderării mai multor femei la rețea va fi instituită o rubrică în Jurnalul Moldova Fruct dedicată istoriilor/interviurilor protagoniste ale cărora vor fi femei membre ale Rețelei.

Condiții de selectare:
Membrele Rețelei vor fi selectate în baza următoarelor condiții:
– Manager sau angajată în cadrul unei întreprinderi membră a Asociației Moldova Fruct
– Fără restanțe financiare față de Asociație
– Interesată de dezvoltarea capacităților de promovare și marketing
– Disponibilă de a participa în activitățile de instruire (cu acord din partea managerului)
– Se angajează să furnizeze către Moldova Fruct informații relevante referitoare la rezultatele obținute după finisarea instruirilor, lecțiile învățate etc.

Vă încurajăm să deveniți membră a Rețelei femeilor Moldova Fruct! În acest scop, rugăm să completați și să transmiteți formularul (descarcă Formular) până la data de 1 februarie, 2021 la adresa de email: lberegoi@moldovafruct.md

Pentru detalii apelați: 068989953, Liliana Beregoi